Tijdens de vakantie in Zwitserland met de nodige wandelingen begon mijn linkerknie te protesteren. Niks nieuws, want het jaar daarvoor precies hetzelfde… paar keer fysio en klaar. Dit jaar niet, na twee behandelingen werd het alleen maar erger en kon ik amper lopen , laat staan slapen. Nou wil het toeval dat Frans en ik tijdens de vakantie contact met elkaar hadden. We kennen elkaar al ons hele leven en zodoende snel weer gebeld.

In het kader van” niet geschoten is altijd mis” de distance healing gestart. Op dat moment zit ik in een personeelskamer van een MBO school waar ik als Gebarentolk kom. Schoenen uit, want dat is het beste aldus Frans en dus de reactie van een van de docenten: ”Oh, wat gezellig! Blote voetjes!” maar weg gelachen.
Terug naar de knie: die ging steken, prikken, kramp en daarna niks, rust. Lopen bleef pijnlijk, echter na een dag merkte ik verlichting. Ik ging beter slapen ( wellicht mede dankzij de CBD druppels).
Na twee dagen zakte ik niet meer door mijn been en was de pijn van 9 naar 1 en soms 2. De behandelingen heb ik wel steeds gemerkt, soms best gevoelig.
Inmiddels zijn er 4 dagen voorbij en is de pijn op rustmomenten ook wel eens 0.
Fantastisch!! Ik kan het iedereen aanraden ! DOEN.