Tarieven

Intake alsmede eerste behandeling bij u thuis kost € 70. ( 60 tot 90 minuten.)
Een vervolgbehandeling bij u thuis kost € 60. ( circa 60 minuten.)
Prepaid 3-rittenkaart voor behandelingen bij u thuis: € 140 ( 45 tot 60 minuten.) Dit geldt voor mensen die in de buurt wonen: d.w.z. in een straal van circa 20 km. Ook vraag ik een vergoeding voor evt. benzinekosten en parkeerkosten.
Prepaid 3-rittenkaart voor afstandsbehandelingen van circa 30 minuten: € 90
Prepaid 6-rittenkaart voor afstandsbehandelingen: € 170

Betaling: contant direct na afloop.
Bij prepaid kaarten: overschrijving naar NL14ABNA0564122238 t.n.v. F.T. van der Heijde onder vermelding van uw prepaid kaartnummer + uw naam.
Voor afstandsbehandelingen geldt minimaal drie behandelingen.

Mijn behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Toch moet geld geen belemmering zijn voor een behandeling, vooral als u weet dat in de meeste situaties met 3 behandelingen al vooruitgang te boeken is. Doorgaans behandel ik mensen een keer per dag, maar er zijn ook mensen die ik zowel in de ochtend als in de avond behandel.

Wanneer u verhinderd bent voor een behandeling thuis kunt u tot 24 uur van te voren de afspraak afzeggen. Bij te late afzeggingen wordt de behandeling in rekening gebracht.
Afstandsbehandelingen kunnen altijd doorgaan.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een behandeling?

neem contact op

Algemene voorwaarden
Hoewel zowel Reiki als Quantum Touch fantastische resultaten opleveren, is er geen garantie, dat het voor iedereen werkt. Het is niet bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. Het is een gereedschap of middel: Reiki en Quantum Touch sluiten geen enkel ander middel uit.
Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline, is dat iets tussen jou en de beoefenaren van deze andere discipline.
Zowel Reiki als Quantum Touch nemen geen impliciet of expliciet bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies en/of medicatie.
Reiki en Quantum Touch therapeuten onthouden zich van uitspraken over behandelingen, medicatie en/of interventies van andere disciplines, dat wil zeggen doen geen uitspraken over vakgebieden buiten Reiki en Quantum Touch en hebben niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen.