Behandeling

Bij u thuis

De intake en de eerste behandeling zal plaatsvinden bij iemand thuis. Zolang iemand blijft bewegen wanneer ik achter iemand sta met mijn handen ter hoogte van de heupen, is diegene bezig om de juiste stand ofwel juiste houding te vinden. Zolang iemand blijft bewegen, zal ik hiermee doorgaan totdat iemand stil staat: door balanceren wordt uiteindelijk een nieuwe houding aangenomen. Vaak lukt dat al bij de eerste behandeling, soms zijn daar meerdere behandelingen voor nodig. Het heeft daarom mijn duidelijke voorkeur om iemand de eerste keer thuis te behandelen en om te zien of er sprake is van scheefstand in nek, rug en heupen. Dat wil ik eerst corrigeren, alvorens verder te gaan.

Afstandsbehandelingen

Vanaf het moment dat iemand de juiste houding heeft, stil staat, dan kan ik iemand op afstand gaan behandelen. Drie keer op afstand behandelen is wel het minimum, omdat één maal behandelen in de praktijk vrijwel geen zin heeft. Wat het verdere verloop van de behandeling betreft, blijkt bij navraag geen verschil te zijn tussen een gewone behandeling thuis en een afstandsbehandeling wat betreft de werkzaamheid.
Een afstandsbehandeling duurt doorgaans tussen de 25 en 40 minuten. Mijn handen geven aan wanneer ik genoeg energie heb verzonden. Via Messenger of Whatsapp maak ik een afspraak en spreken we een tijd af dat ik ga behandelen.
Allereerst wil ik weten waar de specifieke problemen zich voordoen en voor aanvang heb ik een foto nodig waar iemand in zijn geheel opstaat: zowel de voorkant als achterkant. Nadat ik klaar ben, heb ik via Messenger, Skype of Whatsapp contact en wil dan weten of er sprake is van een verandering of verbetering. De eerste paar keren vraag ik iemand om rustig te gaan zitten met de voeten op de vloer. Geen benen over elkaar wanneer ik bezig ben: de energie stroomt dan niet door. Meestal na drie achtereenvolgende dagen voelen de meeste mensen een verbetering en soms zijn de klachten al verdwenen.

Duur van de behandeling

Sommige mensen kunnen het voelen wanneer ik ze behandel, maar het merendeel niet. Wel voelen ze na een paar behandelingen verbetering van hun klachten. Na drie afstandsbehandelingen wordt in overleg bepaald wat het verdere traject gaat worden.
Bij sommige mensen keren de klachten naar verloop van tijd terug en met Self Created Health kunnen wij aan de hand van een aantal vragen en steekwoorden het hele protocol afwerken om te bepalen welke achterliggende emotionele klacht het herstel van de ziekte of kwaal in de weg staat. Door middel van dit protocol is het mogelijk om een complete bevrijding en het loslaten van klachten te realiseren.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een behandeling?

Neem contact op